Jak zvládnout nevolnost v těhotenství: Piškoty, banány, sušené jahody a zázvorová lízátka z lékárny

Tipy na úlevu od těhotenské nevolnosti: Jak vám mohou pomoci jednoduché triky a potraviny

Nevolnost v těhotenství může být výzvou, ale existují osvědčené tipy, jak ji zvládnout a zlepšit kvalitu života během této fáze. Přinášíme vám několik jednoduchých, ale efektivních tipů, které vám mohou pomoci překonat nevolnost a cítit se lépe.

Piškoty

Lehká startovací snídaně

Piškoty nejsou jen klasickou dětskou pochutinou, ale také účinným prostředkem k tišení ranní nevolnosti. Jejich lehká struktura není příliš zatěžující pro trávicí systém, což je ideální pro těhotné ženy. 

Dát si pár piškotů hned po probuzení může být skvělým způsobem, jak začít den s něčím lehkým a uklidňujícím pro žaludek.

Banány

Bohaté na draslík a snadno stravitelné

Banány jsou skvělou volbou pro těhotné ženy trpící ranní nevolností. Jsou bohaté na draslík a minerály, které mohou pomoci udržet vyvážený stav tekutin v těle a krotit pocity nevolnosti.

Jejich snadná stravitelnost je klíčová, zejména v období, kdy se je trávicí systém značně přecitlivělý.

Sušené jahody

Lahodný a zdravý snack

Sušené jahody nejsou pouze lahodným doplňkem, ale také zdravou alternativou pro ty, kdo bojují s ranní nevolností. Jsou plné vitamínů, antioxidantů a vlákniny, což tvoří ideální kombinaci pro těhotné ženy. 

Můžete je přidávat do cereálií, jogurtu nebo si je dopřát samostatně jako chutný snack.

Zázvorová lízátka z lékárny

Přírodní řešení na cesty

Zázvorová lízátka nabízí přírodní řešení pro ty, kdo trpí ranní nevolností. Zázvor má pozitivní vliv na tvorbu trávicích šťáv a dokáže neutralizovat nadbytečné kyseliny, čímž zklidňuje žaludeční obtíže.

Pohodlná forma lízátka zajišťuje snadné užívání a přenositelnost, což je ideální zejména pro ty, kteří potřebují rychlou úlevu, ať už ráno, na cestách nebo v pracovním prostředí.

Nezapomeňte, že každá těhotná žena je jedinečná a co funguje pro jednu, nemusí být vhodné pro druhou. Je vždy dobré konzultovat s lékařem nebo výživovým poradcem, před jakýmkoliv zásadními změnámi ve složení stravy.   Naše těhotenské polštáře vám také mohou pomoci při zlepšení spánku a pohodlí během těhotenství. Přečtěte si více o našich produktech na našem eshopu a dejte nám vědět, zda vám byly informace užitečné. Držíme vám palce a přejeme vám bezstarostné těhotenství!